Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • Přihlášky na WRC 2015 zahájeny

    Pořadatelé Mistrovství světa, které se uskuteční 22. až 23. srpna 2015 ve Finsku, spustili 1. fázi registračního procesu. Ta je určena závodníkům, kteří splňují některé z předkvalifikačních kritérií, a byli tudíž zařazeni do seznamu na PQE website. Pokud nejste na seznamu a myslíte si, že byste v něm býti měli, přečtěte si nejprve pořádně zmíněná kritéria, a pokud objevíte chybu, ozvěte se na mail: jan.tojnar@rogaining.cz.
    První fáze s cenou startovného 105 €/os. končí 15. ledna 2015. ČAR nabízí provedení hromadné platby za všechny týmy, přihlášené během fáze #1. Pořadatelskou fakturu neplaťte, ale nejpozději do pátku 9. ledna 2015 ji přepošlete na adresu: miroslav.seidl@rogaining.cz.
    Mezi 15. 1. až 15. 2. 2015 proběhne přihlašovací fáze #2, během které se mohou hlásit všichni ostatní závodníci (startovné 105 €/os.). I těmto týmům ČAR nabízí hromadnou platbu, musí ale nejpozději do neděle 8. 2. 2015 poslat fakturu od pořadatelů na adresu: miroslav.seidl@rogaining.cz. Detaily o tom, jak úhrada startovného proběhne, se dozvíte mailem.
    Týmy, které nedodrží stanovené termíny a přihlásí se později, si už budou muset zaplatit své vložné sami.