Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • Mistrovství ČR v horském OB 2018

    Pořadatel spustil webové stránky letošního Mistrovství ČR v horském OB. Určitě se máte na co těšit, neboť se závod uskuteční v terénu, ve kterém ještě tento závod neproběhnul a bude příznačný svému názvu. Sledujte nabíhající informace na stránkách závodu a těšte se na rozpis.

    Irokez 2018

    Třetí ročník s tratěmi na 4 a 8 hod pro jednotlivce, 10 hod pro bikery a klasický rogaining (mistrovství Polska) na 24 hod pro týmy, proběhne v lesích východně od Mielce (východní Polsko). Bližší informace neleznete na stránkách závodu.

    Mistrovství Evropy v rogainingu 2018, Ukrajina

    Letošní jediný vrcholný závod v rogainingu proběhne o víkendu 25. a 26. 8. 2018 na Ukrajině, jedná se o Mistrovství Evropy v rogainingu 2018. Centrum závodu je v obci Beregomet, cca 60 km západně od Chernivtsi. Závodní prostor přímo sousedí se závodním prostorem z ERC 2010 v obci Migovo, závodní prostory se však nepřekrývají. První termín přihlášek za nejlevnější startovné vyprší 31. 3. 2018. Tak se nezapomeňte přihlásit již v tomto prvním termínu, než se startovné výrazně zvedne.
    Vyšel upravený Bulletin 1A. Více na stránce ERC 2018.

    ČAR serie 2018 startuje!

    ČAR sérii 2018 zahájí o víkendu 17.-18. 3. Brutus Extreme Orienteering. V každém ze čtyřech závodů seriálu vyhrávají vítězové hlavních kategorií (HH/HD a DD) certifikát opravňující k volnému startu na následujícím závodu série. Vítězové Brutusu tak mohou o týden později zdarma soutěžit na 4. Sudetském Tojnárkovo Bloudění . A kdo vyhraje v Labských pískovcích, může zdarma startovat na červnovém Mistrovství ČR v rogainingu 2018. Na něm si zas můžete vyběhnout MČR HROB zdarma.
    Opět se potvrzuje známé pravidlo, že není důležité zúčastnit se, ale vyhrát! :-).

    4. Sudetské Tojnárkovo Bloudění

    Stejně jako loni si v pátek užijete noční dvouhodinovku, v sobotu závod s limitem šesti hodin a v neděli čtyřhodinovou zábavu na reprintu historické mapy z roku 1850.
    Na našich webových stránkách najdete jak rozpis, tak on-line systém pro příjem přihlášek. Přihlásit se můžete i na jednotlivé etapy zvlášť.
    Pořadatelé se těší na vaší účast.

    Zveřejněn rozpis na Brutus Extreme Orienteering 2018

    Na stránkách letošního BEO je zveřejněn rozpis. První termín přihlášek je do konce února, ale přihlasít se můžete už teď. Letos Vás v tradičním termínu 17.-18.3. čekají nejen pískovcové rokle severního Kokořínska, ale i divoké skalnaté svahy čedičových kopců východního Českého Středohoří.

    Brutus Extreme Orienteering

    Jarní Brutus se pomalinku blíží - zatím jsou pořadatelé, je domluven termín, shromaždiště v Holanech a mapa, všechno v tradiční podobě, rozpis bude po Novém roce na stránce závodu.

    Krakonošův trek

    Tradiční podzimní akce v Krkonoších - přihlášky za nejnižší startovné do 18.9.2017 - tak neváhejte a hlaste se!
    « 1 8 11 12 13 14 15 16 17 22 29 »