Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • 14th European Rogaining Championships

    Příští rok první velký světový závod v rogainingu ERC 2017 proběhne hned další víkend po Velikonocích v termínu 22. a 23. 4. 2017 ve střední Itálii - Toskánsku. Již nyní se však značně přiblížil první termín přihlášek, který za nejlevnější startovné vyprší 30. 11. 2016 ve 24:00 hod.
    I dále po tomto termínu je možné se přihlašovat, akorát si už připlatíte více za startovné. Pořadatel zatím moc nestíhá, takže je zatím k dispozici pouze Bulletin 1.
    Základní informace pro přihlášení členů ČAR:
    - Každý tým se přihlašuje sám na webu závodu přes přihlašovací formulář.
    - Po přihlášení týmu prosíme neprodleně informovat Míru Seidla na mailu a pošlete mu základní údaje o týmu (Název týmu, kategorie, jména členů v týmu).
    - ČAR zajistí hromadnou platbu startovného pro všechny přihlášené české týmy v daném termínu. Pro zařazení do hromadné platby nutné provést krok výše.
    - Bezprostředně, jakmile obdržíte od pořadatele pokyny a údaje o platbě, přepošlete tyto informace Mírovi Seidlovi na mail, aby bylo možné pořadateli sdělit všechny údaje k hromadné platbě za ČAR.
    - První termín přihlášek dle Bulletin 1 vyprší 30.11.2016 ve 24:00 hod.
    - Druhý termín přihlášek dle Bulletin 1 vyprší 31.12.2016 ve 24:00 hod.

    Všechny informace o závodě najdete na stránkách závodu. Bulletin 2 by měl být vydán snad co nejdříve. Řada informací na webu je však pouze v italštině, tak pro pochopení využijte nějaký překladač.