Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • ČAR info 2020/05-1

    Stále se nevzdávám. Letošní MČR v rogainingu bychom podle aktuálně plánovaného harmonogramu rozvolňování v termínu 20-21. 6. uspořádat mohli, i když ve zjednodušené variantě. Mj. bychom zatím museli stanovit limit 100 startujících pro každou vlnu (6H, 12H a 24), což není problém.
    Počítal jsem, že se povltavské kempy poperou o nabídku hostit 200 osob ještě před prázdninami, ale kupodivu nás nikde nechtěli. Nyní počítáme se třemi variantami:
    1) zastupitelstvo obce Hříměždice odsouhlasí pronájem tábořiště u Kujalova lomu, pak by proběhnul téměř klasický rogáč se stany. Určitě ale nebude Hash House (nejsme schopni dodržet všechny hygienické požadavky) a nejspíš ani pozávodní guláš (výdej 100 porcí z okénka by trval dlouho). Zvažujeme drobné zlevnění startovného.
    2) pokud neuspěju, pohledám dále, bych našel nějaké tábořiště
    3) kolem 21. května začneme připravovat plán C, minimalistickou variantu se startem/cílem “z parkoviště“. Prezentace/vyčítání z auta, bez tisku lístečků a vyhlašování, výsledky jen na webu. Šatny ve vlastních vozidlech, pokusíme se zajistit úschovnu věcí pro lidi bez aut.
    Tak doufejme, že vláda započaté rozvolňování zas nezarazí. Já v nejbližší době připravím web závodu, zrušit ho můžeme vždycky.