Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • ČAR info 2020/09-1

    Pár informací pro ty, kteří rádi lítají z extrému do extrému:
    1) dnes končí první termín přihlášek Sudetského Tojnárkova Bloudění. Jako každý rok hodlám ještě na pár dní „zapomenout“ na vytrhnutí dneška z kalendáře a počkám, až se probudí zapomnětlivci. Jen upozorňuji, že objednávky jídla jsem slíbil nahlásit do neděle 20. září, a v pondělí už musím poslat peníze majiteli restaurace. Týmům, které objednané pokrmy nezaplatí do pátku 18. 9., jejich objednávku stornuji.
    Dnes jsem zavedl první závodní kontroly, zbytek rozneseme během příštího víkendu. A budeme se modlit, aby vláda, popř. sousední Německo, nezpřísnili covidové restrikce.
    2) Na víkend 3. až 4. 10. připravují Klapkovi již 19. ročník Krakonošova letního treku. Start a cíl závodu bude hostit město Vrchlabí, bohužel ubytování v tradiční školní tělocvičně se zajistit nepodařilo.
    3) MČR HROB má zatím víc štěstí. Podařilo se mi zajistit jak pořadatelské ubytování v tělocvičně, ve které se necvičí, tak možnost prezentace a doběhu v areálu ZŠ na Střekově. Mohl jsem tedy zveřejnit rozpis a spustit přihlášky.
    4) a pro jistotu ještě jednou upozorňuji na 8istovky Žďárských vrchů, které startují příští sobotu 19. 9.