Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • ČAR info 2021/06-2

    1) Mirka Lindová spustila FB skupinu „Máme rádi rogaining“. Pokud máte facebookový účet, můžete se přidat. Skupina je veřejná, správcem je Mirka. Ve skupině budeme udržovat aktuální informace z ČARu, sdílet události plánované, ohlasy na akce minulé a občas provádět osvětu mezi orienťáky, aby se nebáli rogaining vyzkoušet. Budeme nadšení, pokud se skupina rozšíří. Naše základna je velká, ale může být větší.
    2) O víkendu proběhlo další probíhání rogainingového terénu, zároveň jsme vymysleli a vytvořili logo závodu. Asi bychom teď měli uspořádat tiskovou konferenci, a po přinesení předsednictva logo prostřednictvím tiskového mluvčího představit veřejnosti. ČAR má ovšem jen mluvky, kteří se zatím pohybují bez cizí pomoci, a preferují on-line formu prezentace. Každý se teď může pokusit uhodnout, jaký skalní útvar nedaleko závodního centra znázorňuje, popř. zkouknout leaflet.
    3) Také letošní STB má nový leaflet. Přidal jsem do něj výřez s ukázkou pseudoskandinávského terénu Hornojiřetínské výsypky.
    Mějte se krásně, přihlašujte se a trénujte.