Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • ČAR info 2021/06-3

    1) Zítra, v pátek 18. 6., končí příjem přihlášek na letošní MČR v rogainingu za základní startovné. Ještě pár dní dáme šanci opozdilcům, ale pak už budeme muset objednávku tisku map odeslat do Žaketu. Jelikož účast dle očekávání není zrovna nejvyšší, nezaplacené výtisky si nemůžeme dovolit. Zatím evidujeme něco málo přes sto závodníků, snad do neděle přibydou další.

    2) Na závod si můžete zapůjčit omezený počet čelovek Lucifer M4/M5 a Lucifer S. Více informací o čelovkách (světelný výkon, výdrž) najdete na stránkách výrobce Lucifer.
    Dvě lampy už byly zamluveny po telefonu, nyní už zbývá posledních 6 kusů. Půjčovné 50 Kč se platí na prezentaci, objednávejte prostřednictvím emailu. Rozhoduje čas, kdy mi objednávka přistane ve schránce.

    3) V některých partiích nabídneme závodníkům hned několik variant občerstvení. Kromě hospod a studánek např. Vorlovu pivní jámu, v mapě značenou speciálním symbolem lahváče.
    Loni v listopadu nejmenovaný dobrodinec v reakci na uzavření restaurací vykopal jámu, umístil do ní bednu, kterou pravidelně doplňuje lahváči piva, popř. i nealko nápoji. Funguje na principu, že dobří lidé ještě nevymřeli. Po zaplacení 20 Kč do kasičky si nahodilý kolemjdoucí může vybrat a vypít libovolný nápoj. Po dobu rogainingu máme domluveno posílené zásobování. Více informací na facebooku.

    Odvážlivci si mohou i mléko nadojit. Stačí přelézt dvojitý elektrický ohradník a nějak se domluvit s bejkem, který dělá kravičkám společnost :-).

    Tak nashle na rogainingu!