Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • ČAR info 2022/04-1

    1) Můry byly vyprodány do šesti minut, nyní už se můžete přihlásit jen na wait list. Startuje se příští pátek 8. 4. 2022 z Bečova nad Teplou.

    2) O týden později pořádá Petr Šilhánek MTBO a pěší závod rogainingového typu Drsoň – Měkoň.
    Start a cíl v Březové-Oleško, v cíli bude připravena sudová Plzeň, chléb a vuřty...

    3) Již za týden v neděli 10. 4. končí první termín přihlášek na Sudetské Tojnárkovo Bloudění, uzavřeme rovněž objednávky jídla. Zatím to vypadá na velmi komorní účast, tradiční cenu z pivovaru Ossegg by asi dostali všichni přihlášení. Máte ještě týden na to se polepšit :-).

    4) Konečně můžeme zveřejnit web letošního MČR v rogainingu. Uskuteční se v tradičním termínu 25. až 26. 6. 2022 v Hnátnici u Ústí nad Orlicí. V nejbližší době bude publikován rozpis a spuštěny přihlášky.

    5) Přípravy Mistrovství světa v rogainingu se dostávají do další fáze. Během Velikonoc bude stavitel tratí Zbyňa Krejčík organizovat probíhání tras. Nocleh zajištěn ve Starém Městě pod Sněžníkem, hledáme zájemce (nejen) z blízkého okolí (Olomouc, Šumperk…), kteří by byli ochotni stát se součástí přípravného týmu MS. Další výjezdy budou následovat a veškeré úsilí vyvrcholí během posledního srpnového týdne, kdy budeme v borůvkovém ráji na Paprsku světový šampionát pořádat. Zájemci o zapojení do pořadatelských aktivit nechť se mi ozvou na mail: tojnar@gmail.com, nebo zavolají na mobil: 739 548 142. Klidně i ti, kteří už se mi hlásili. Einmal ist keinmal :-).