Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • ČAR info 2024/02

    1) Pořadatelé letošního rogainingového Mistrovství Evropy v Estonsku (Misso, Võru county) zatím tají webové stránky, nám IRF bafíkům zatím poslali Bulletin #1.

    2) Podobnou taktiku volí i organizátoři ZLOM 2024, ale makají na tom. A protože nejsou Eben, ono to bude :-). Vezměte tudíž na vědomí, že první letošní extrémní výzvu si můžete dopřát už v sobotu 9. března v okolí Zlína.

    3) Noční můry vyletí vzápětí po tradiční kontrolní exovce piva v pátek 5. 4. v Lokti.

    4) Blíží se zveřejnění rozpisu a přihlášek letošního Sudetského Tojnárkova Bloudění. Už jenom doladit cenu ubytování, jídla…, a taky to bude.

    5) Blíží se toho víc. Zubaté snad utečeme, ale červnové MČR v rogainingu 2024 nás asi nemine.

    6) Dostal jsem pozvánku na 10. ročník akce Drsoň/Měkoň, která proběhne 27. 4. 2024 v dolním Posázaví. Webové stránky jsou zatím ve stadiu příprav, formát akce bude obdobný jako loni.
    Jedná se o pětihodinovku, kategorie Drsoň je určena cyklistům, Měkoň pěšákům, kteří dokonce mohou popojet vláčkem. Více informací najdete v propozicích, časem snad i na webu. Přihláškový systém už funguje, tudíž máte možnost se hlásit v předtermínu, dříve, než bude akce oznámena veřejně.

    7) A jako bonus pro vás ve spolupráci s Natašou z Adamova připravujeme narozeninovou oslavu kulatého jubilea ve formě rogainingu (spojeného s oslavou) v oblasti moravského krasu, nebo někde jinde. Termín nejspíše 11. až 12. 5., ještě bude upřesněn, stejně jako prostor závodu.