Česká asociace rogainingu a horského orientačního běhu

  • Spadaným listím...

    Zveme Vás na soutěž "Stezkou padajícího listí" Rogaining, která se bude konat v Střelínském pohoří (50 km od hranic s Českou republikou) v noci 16-17. listopadu 2013. Bude to rogaining s 10-hodinovým časovým limitem. Informace na webu závodu
    noční rogaining kousek od Kladska - rozpis je v češtině!

    HROB letos na jihu

    Nejjižnější obec v ČR? Vyšší Brod, odpovídají správně žáci základních škol. A právě tam je situováno centrum letošního MČR v horském OB (zkrátka HROB). Čekají vás milé šumavské kopce, meandrující potoky i smutné pozůstatky předválečných vesnic. Přijeďte si zaběhat do končin turisty neobjevených, ale horskému OB zaslíbených. Rozpis a další informace najdete na webu závodu.

    Krakonošův trek

    Tradiční Krakonošův trek se koná ve Staré Pace, na stránce závodu je rozpis. Závod bude uspořádán opět jako rogaining, přihlášky online na stránkách závodu.

    WRC 2013 - Rusko

    11. mistrovství světa v rogainingu se konalo v Rusku. Titul bez rozdílu vah obhájili bratři Ensaarové z Estonska, celkově 11. se umístili M. Seidl se Š. Skripnikem. Více viz celkové výsledky. Jury musela řešit několik protestů, nakonec ovšem výsledky potvrdila v původním znění. Jednání některých týmů a doprovodných osob však bylo minimálně na hraně a IRF bude muset zareagovat úpravou rogainingových pravidel. Podrobnosti se můžete dozvědět z finální zprávy jury, nebo od Míry Seidla, který v jury byl, a měl to potěšení tyhle věci řešit.

    „Siapula” Rogaining 2013

    Přijeďte si před mistrovstvím ČR v rogainingu zatrénovat na osmihodinový „Siapula” Rogaining, který se uskuteční v noci 15.-16. června 2013 ve Střelínském pohoří, pouhých 50 km od česko-polské hranice.

    MČR rogaining 2013

    Dobrá zpráva pro opozdilce a notorické "nestíhače". Pořadatelé M ČR v rogainingu prodloužili první období pro úhradu startovného o jeden týden do 24.5.2013. (pozn: rozhodující pro výši startovného je termín přijetí platby na účet pořadatele, nikoliv termín podání přihlášky).
    « 1 8 15 21 22 23 24 25 26 27 29 »